Professionals4 coacht en geeft carrière advies aan HBO/WO niveau professionals zowel staf als managementfuncties. Wij geloven dat een succesvolle carrière niet alleen tot stand komt door het matchen van de werkervaring van de persoon met de gevraagde werkervaring door werkgever. Je zal als professional pas echt goed tot je recht komen in een rol als jouw drijfveren aansluiten op die van de organisatie en jouw talenten overeenkomen met de gevraagde competenties.
Professionals4Technology helpt je jouw loopbaan zo in te richten dat deze optimaal aansluit bij je wensen, je passies en je talenten. We doen dit door je inzicht te geven in jouw talenten en je intrinsieke motivatie. Daarnaast helpen we je anders om te gaan met gedachten die je belemmeren om de voor jouw ideale loopbaan te creëren. Wij benoemen dit ook wel het meest vitaliserend loopbaan perspectief.

Gedachten als:
Mijn dienst verband eindigt…………………….hoe nu verder?
Ik durf mijn vaste dienstverband niet op te geven voor een tijdelijk contract.
Mijn huidige werkgever is tevreden over me. Als ik overstap naar een andere baan, moet ik me weer opnieuw gaan bewijzen.
Ik ben te oud om nu nog iets totaal anders te gaan doen….

Met behulp van het geven van inzichten helpen we je bij het opstellen van een stappenplan. Ook begeleiden we je bij de uitvoering hiervan, zodat jij uiteindelijk datgene doet wat je het allerliefste zou willen.

Meer informatie?